1292 header

Öckerö innebandy tilldelas Årets Pridegärning 2022

Publicerad 2022-05-23 08:24
Lördagen 21 maj på Öckerö Pride tilldelas Öckerö Innebandy priset för Årets Pridegärning 2022. Priset togs stolt emot av föreningens Ordförande och Kassör.

Det är både hedrande och mycket glädjande att Öckerö Innebandy år 2022 tilldelas Årets Pridegärning, som första förening hittills, med motiveringen:"Vi vet idag hur viktiga föreningar och idrotten är för oss i allmänhet men för barn och ungdomar i synnerhet. Ledare och Seniorer är viktiga förebilder för våra barn och ungdomar.

Vi vet också att hur gärna vi tror och vill att framförallt idrottsarenan ska vara en plats för alla så är det tyvärr inte så. Allt för många barn, ungdomar och vuxna inom HBTQ väljer bort idrotten då de känner att det inte finns en plats för dem där.

Därför är det så oerhört viktigt att som förening aktivt jobba med inkludering och normer.

Det gör årets pristagare!

De är också den första föreningen i vår kommun där ALLA spelare spelar med regnbågsflaggan på matchstället!"


Priset togs stolt emot av föreningens Ordförande Daniel Hansson och Kassör Matias Ingmyr. Föreningen var även representerade i Prideparaden med både spelare, ledare och styrelsemedlemmar.

Stort TACK till alla Ledare, Spelare, styrelseledamöter och föräldrar som gör det möjligt - att alla oavsett vem man älskar är välkommen i Öckerö innebandy.

Cecilia Hansson
Md 140610 stiftelsen dunross
Md ica supermarket
Md tullhuset h n

Besök vår nya klubbshop på https://www.innebandykungen.com/foreningsshop/ockero-ibk.html

Där finner ni Overaller, shorts, väskor mm

Md sargreklam
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub