1292 header

Beslut att träningar kan återupptas fr.o.m vecka 14

Publicerad 2020-03-29 19:22
Öckerö Innebandy har beslutat att det är tillåtet att återuppta träningar från och med vecka 14. Vardera lagledare/tränare informerar respektive lag hur och om de väljer att fortsätta säsongen.

Föreningen har tillsammans med tränare och ledare beslutat att det är tillåtet att återuppta träningarna för barn- och ungdomslag från och med vecka 14 med nedanstående restriktioner. All seniorverksamhet inomhus ställs in för resten av säsongen.

1) Är man sjuk eller känner minsta symptom stannar man hemma och deltar ej i träningen enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

2) Tvätta händerna före och efter aktivitet.

3) Kom ombytt till träningen.

4) Endast spelare och tränare får vistas i hallen före, under och efter träningen. (Spelare som får skjuts av förälder till hallen släpps av utanför och tas emot av ansvarig tränare innanför, likaså efter träning)

5) Använd endast egen medhavd vattenflaska

6) Träningarna kommer hållas precis som vanligt - teknikövningar, två måls-spel med mera. Endast målvakter med egen hjälm och handskar tillåts att stå.

OBS! Vardera lagledare/tränare beslutar om och hur deras respektive lag kommer att göra. Alla spelare behöver därför invänta specifik information från sin ledare.

Föreningen följer fortsatt folkhälsomyndigheten och regeringens riktlinjer och förordningar och kommer vid behov ut med nya/förändring av detta beslut.

Cecilia Hansson
Md 140610 stiftelsen dunross
Md ica supermarket
Md tullhuset h n

Besök vår nya klubbshop på https://www.innebandykungen.com/foreningsshop/ockero-ibk.html

Där finner ni Overaller, shorts, väskor mm

Md sargreklam
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub