Damtrupp
1292 header

Rafflade match med grym kämparanda

Publicerad 2018-10-27 17:10

Herregud vilken match det blev i Hedenhallen idag. En timma innan samling bestämmer sig Holly för att vakta kassen vilket innebar att vi kunde spela med 2 fulla femmor.


Kassen vaktades med rutin och det gjorde att båda femmorna kände sig trygga och kunde satsa all fokus på markering, passningar och uppspel.


Efter första perioden stod det 2-2 men tjejerna kände att detta kommer vi ta. Vi bestämde innan ”Åhh Öckerö” skriket att nästa period vinner vi. Och det gjorde vi! 4-3 står det i andra vilan och vi bestämde att nu vinner vi det här!


Tintin, Wilda, Ida och Alma fullkomligt dominerade på backen. De hade i uppdrag att inte bara slänga iväg bollen utan hålla i den och passa varandra. Den strategin lyckades. De skulle också kliva upp och få pass från forwards, flera skott kom från backarna, precis som vi bille ha det! Härligt kämpat tjejer :)

Bella, Nova, Doris och Maja M kämpade på mitten och deras uppdrag var att kämpa hem och täcka mitten. Det blev bättre och bättre ju längre matchen gick och i tredje satt det perfekt.


På topp hade vi Hilda och Emelie och de kämpade som djur där uppe. Jag tror inte jag någonsin sett någon så snabb och ettrig som Hilda, sicket tillskott vi fått från den vackra ön i öster :) Att Emele går och nätar 3 mål gör ju inte heller ont, grymt!


Slutresultatet? 5-4 till Öckerö IBK och ett helt överlyckligt lag. Man blir stolt som ledare för sådana här härliga tjejer.


Nu tar vi matchlov men tränar som vanligt hela vecka 44.


Vi ses i hallen tjejer!

/Karin & Matias

Karin Ringius
Md 140610 stiftelsen dunross
Md ica supermarket
Md tullhuset h n

Besök vår nya klubbshop på https://www.innebandykungen.com/foreningsshop/ockero-ibk.html

Där finner ni Overaller, shorts, väskor mm

Md sargregklam t hemsidan
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub