1292 header

Start av Säsong 20/21

Publicerad 2020-08-10 15:54
Säsongsstart blir av men med riktlinjer med anledning av Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Öckerö Innebandy kommer starta säsongen 20/21 men vi kommer behöva förhålla oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Målet är att vi ska undvika trängsel, hålla god handhygien, vara symtomfria och att inte vara fler än 50 personer i hallen samtidigt.

Träningar för befintliga lag hålls som vanligt. Endast aktiva spelare får vistas i hallen. Alla ombyten sker hemma i största möjliga mån. Vi samlas inte i omklädningsrummen. Spelare och ledare/tränare ansvarar för att hålla god handhygien. Viktigt att använda egen medhavd vattenflaska och inte låna ut den. Självklart stannar man hemma eller går hem vid minsta symtom.

Matcher spelas utan publik. Spelarna kommer ombytta så långt det är möjligt. Undvik att gå in i hallen tidigare än samlingstiden – gå direkt till i kallelsens angivna samlingsplats. Undvik att samlas i grupper vid entrédörrar. Caféet kommer hållas stängt. För övrigt gäller samma riktlinjer som vid träning.

Vid match kommer 1-2 Trivselvärdar finnas i hallen för vara behjälplig och kontrollera att riktlinjerna följs.

I samband med både träning och match då lämning och hämtning sker med bil – Vi behov möt gärna upp de yngre barnet utan för entrédörrarna till fots. För barnens säkerhet vill vi inte att bilar väntar precis utanför entrédörrarna så parkera på anvisade p-rutor!

En av ledarna skall försöka vara synlig vid ankomst och lämning vid träning och match, om föräldrar behöver kommunicera något. Det går givetvis också bra att använda sms eller liknande.

Säsongens ordinarie träningar startar under vecka 36. Respektive ledare informerar laget om dag och tid.

Eventuell "Prova på dag" återkommer vi med information om senare.


Ser ut att bli en annorlunda säsongen men det viktigaste är att vi återigen kan komma igång.

Alla får gemensamt ta ansvar att följa ovanstående, för att minska smittspridningen och att vi kan få fortsätta träna och spela innebandy säsongen ut. Föreningen följer FHM och Innebandyförbundets rekommendationer löpande och kommer ta nya beslut om så krävs.


Vid frågor eller funderingar kontakta:

Cessi Hansson, cessi.hansson75@gmail.com eller 0767-626703

Cecilia Hansson
Md 140610 stiftelsen dunross
Md ica supermarket
Md tullhuset h n

Besök vår nya klubbshop på https://www.innebandykungen.com/foreningsshop/ockero-ibk.html

Där finner ni Overaller, shorts, väskor mm

Md sargregklam t hemsidan
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub